Strandallén 4, 135 61 Tyresö, Sverige • Öppet Måndag – Fredag 09:00-15:00

+46 728 403 404

Få upp till

5% RABATT

På Combo VICKYWOOD-Taktält &  EGOE Campingbox

Rusta Dig För Ditt Äventyr

WOODY lantern campinglampa är den perfekta följeslagaren för din nästa campingtur!

Förvara Din Utrustning i Stil

Praktiska transportboxar i robust aluminium finns tillgängliga i tre olika storlekar.

KATEGORIER

UTRUSTNING TILL TAKTÄLT

Visar 1–20 av 41 resultat

Taktältstillbehör från VICKYWOOD för den optimala campingupplevelsen

Vill du ta dig långt ut i naturen och ser fram emot ditt campingäventyr i ditt taktält? Kontrollera då i förväg om du verkligen har allt du behöver för din roadtrip! Med taktältstillbehören från VICKYWOOD avrundar du din campingupplevelse. Taktältstrappor, skopåsar vid ingången, luftsplatsmadrass till taktältsmadrassen och innertält med termalisolering: allt ditt taktälthjärta önskar finns i onlinebutiken. Beställ de taktältstillbehör du behöver bekvämt till ditt hem.

VICKYWOOD taktältstillbehör På fritidslivet.se kan du köpa tält som är exakt anpassade till din bil och dina behov. De praktiska taktältstillbehören sätter pricken över i på din campingupplevelse. Köp de taktältstillbehör från VICKYWOOD som du behöver för optimal utrustning.

Taktältstillbehör – vårt urval för ditt campingäventyr

I vår onlinebutik har vi satt samman ett utbud av tillbehör till taktält, med vilka du kan utforma din campingresa individuellt enligt dina behov:

  • Den smala 3D-luftsplatsmadrass finns i olika storlekar och skyddar din taktältmadrass mot fukt och mögel. Den ger också ytterligare termalisolering underifrån och ger dig en extra portion liggyta på endast 0,5 cm.
  • Med den teleskopiska aluminiumstegen har du en utdragbar taktältsteg som gör det möjligt för dig att säkert och bekvämt gå in och ut ur ditt tält, även i större bilar. VICKYWOODs taktältsteg i två storlekar kan förlängas upp till en längd av 2,6 meter.
  • Teleskopstången gör ingången till ditt biltält ännu bekvämare: Med den utdragbara stången skapar du på nolltid en täckt ingång till ditt tält.
  • Termoinnertälten håller dig varm och mysig i taktältet även vid frostiga utomhustemperaturer. Med VICKYWOODs taktältinnertält kan du nu campa bekvämt även på vintern. Termoisoleringen håller värmen inne och kylan ute utan att begränsa luftcirkulationen.
  • Det halkfria fotsteg till bilen finns i olika färger och är redo att användas direkt ur lådan.
  • För montering av taktältet finns ett omfattande set med U-formade monteringssatser till taktält.
  • Om du inte vill oroa dig för att montera taktältet kan du enkelt låta oss montera ditt taktält på ditt taktak.

Köp taktältstillbehör i FRITIDSLIVET.SE online shop

Med våra taktältstillbehör upplever du inte bara vilket campingäventyr som helst, utan ett som är helt anpassat efter dina behov. Oavsett om det är mysigt och varmt även på kalla dagar eller en speciell liggkomfort – med tillbehören till ditt taktält är allt möjligt. Köp de praktiska taktältstillbehören från VICKYWOOD bekvämt i onlinebutiken. Har du några frågor om produkterna eller beställningsprocessen? Kontakta oss – via e-post eller telefon, vi hjälper dig gärna!

 

Installation
SPARA PÅ COMBON VICKYWOOD & EGOE
Kvalite
Skapad av entusiaster
Frakt

Allt för minnesvärda äventyr på semestern.

Sed Do Eiusmod Tempor Incididunt

Din nya livstil

Beyond Five Stars: The Sky Full of Them!

Allt du behöver för camping

Rusta dig för en minnesvärd semester.

Kontakt

+46 728 403 404

Adress

Strandallén 4
135 61 Tyresö
Sverige

Mejladress

vickywood@fritidslivet.se

SHOWROOM

Visningstider anpassas efter önskemål

Strandallén 4
135 61 Tyresö

TELEFON
+46 7 28 403 404

MEJL
info@fritidslivet.se

Följ oss på socialamedier:

Du är välkommen att använda taggarna @fritidslivet.se och #fritidslivet i dina inlägg så att vi kan följa med på dina äventyr!

KORT OM FRITIDSLIVET.SE

Välkommen till Rävens Entreprenads värld, där äventyr och livsstil möts. Från husbilsuthyrning till SUP-paddling och elektro-SURFing strävar vi efter att erbjuda mer än bara produkter – en ny livsstil. Genom EGOÉs campingmoduler och VICKYWOODs taktält och andra samarbetspartner inspirerar vi till att utforska naturen och skapa minnen. Besök www.fritidslivet.se, platsen där äventyret börjar. Kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse och låt oss skapa minnen tillsammans. Ser fram emot att höra från dig!

VÅRA SAMARBETSPARTNER

VICKYWOOD - Taktält, roof tent
EGOE Nest - campingmodul till bilar campingbox till bilar
Leverantör för camping, fritidsutrustning, husbilsdelar, markisser....
IRON YAK - offroad trailer, terränghusvagnar