Strandallén 4, 135 61 Tyresö, Sverige • Öppet Måndag – Fredag 09:00-15:00

+46 7 28 403 404

#UPPTÄCKVÄRLDEN

Drömmer du om en härlig semester med mycket äventy, då befinner du dig på rätt plats.
Hyra husbil, husvagn, taktält eller en sup-bräda hos oss låt dina dömar förbli  verkligheten.

Taktält för två och ända upp till fem personer

Hyr eller köp ett taktält och upplev camping på ett väldigt speciell sätt.

Förvara Din Utrustning i Stil

Praktiska transportboxar i robust aluminium finns tillgängliga i tre olika storlekar.

Hyr hubil

Hyr taktält

Hyr SUP bräda

Under högsäsong mellan 28/6 och 31/8 gäller en minsta hyrestid på 7 nätter.

Hämtning/återlämning sker endast från fredag till fredag.

För sistaminutenbokningar eller specifika dagar under högsäsong, kontakta oss på telefon +46 7 28 403 404.

Om du ser meddelandet “Ingen av bilarna är tillgänglig under den begärda perioden.” kan du ändra datum så att hämtning/återlämning sker på en fredag.

Om du har andra önskemål är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.

Om du önskar hyra en husbil eller husvagn i mer än 60 dagar, eller ett taktält i mer än 30 dagar, vänligen kontakta oss via telefon eller mejl för att få ett anpassat pris.

Tvåmanna taktält - Little BAMBOO 125
Taktält
Tvåmanna taktält - Little BAMBOO 125
Från kr 500.00
Tremanna taktält - Mighty OAK 160
Taktält
Tremanna taktält - Mighty OAK 160
Från kr 500.00
Tremanna taktält - Big Willow 160
Taktält
Tremanna taktält - Big Willow 160
Från kr 500.00
Fyrmanna taktält - Big Willow 180
Taktält
Fyrmanna taktält - Big Willow 180
Från kr 500.00
Husvagn
Husvagn
Husvagn
Från kr 1,400.00
Campervan 599
Camper van
Campervan 599
Från kr 1,490.00
Campervan 640
Camper van
Campervan 640
Från kr 1,570.00

Hyra husbil, taktält, SUP-bräda och husvagn i Stockholm – Din guide till äventyret

Vill du uppleva den ultimata friheten och äventyret i Stockholm? Då är vår uthyrning av husbilar, taktält, SUP-brädor och husvagnar det perfekta valet för dig! Oavsett om du vill upptäcka vackra sjöar, mäktiga skogar eller pittoreska kuststäder, så har vi det du behöver för att göra din resa oförglömlig. Stockholm, med sin fantastiska natur och närhet till både land och vatten, är den perfekta utgångspunkten för ditt nästa äventyr. Låt oss hjälpa dig att planera din drömresa!

Hyra husbil – Frihet på fyra hjul

Att hyra husbil är det perfekta sättet att upptäcka Sverige och allt det vackra vårt land har att erbjuda. Våra husbilar är utrustade med allt du behöver för en bekväm och flexibel semester. När du hyr en husbil får du friheten att resa vart du vill, när du vill, utan att behöva boka hotell eller hålla dig till fasta tidsscheman. Våra husbilar är moderna, välutrustade och erbjuder en hög nivå av komfort. Dessutom ingår all nödvändig utrustning såsom köksredskap, sängkläder och campingmöbler, vilket gör att du kan fokusera på att njuta av din resa.

Hyra husbil i Stockholm – Upptäck huvudstadens pärlor

Stockholm är en fantastisk plats att starta din husbilsresa. Från huvudstaden har du nära till både stadens sevärdheter och natursköna omgivningar. Besök populära platser som Djurgården, Skansen och Gamla Stan, eller ta en dagstur till skärgården och njut av de vackra öarna. Med en hyrd husbil kan du enkelt ta dig till vackra platser som Sörmland, Uppsala och Mälaren, där du kan utforska historiska slott, natursköna vandringsleder och charmiga småstäder.

Hyra taktält – Camping med stil och komfort

För dig som älskar att campa, men vill ha lite extra komfort, är ett taktält det perfekta alternativet. Ett taktält monteras på taket av din bil och ger dig möjlighet att campa var som helst, när som helst. Våra taktält är rymliga, bekväma och enkla att sätta upp. De är utrustade med bekväma madrasser och skyddande material som håller dig varm och torr, oavsett väder. Att hyra taktält ger dig friheten att utforska naturen utan att behöva hitta en campingplats.

Hyra taktält i Stockholm – Äventyr nära naturen

Stockholm och dess omgivningar erbjuder fantastiska möjligheter för taktält-camping. Upptäck populära campingplatser som Gålö Havsbad, Paradisets naturreservat eller åk ut till Roslagen och njut av den vackra skärgården. Med ett taktält kan du enkelt resa mellan olika platser och upptäcka nya smultronställen varje dag. Stockholm erbjuder en perfekt blandning av natur och stadsliv, vilket gör det till en idealisk plats för din nästa taktältresa.

Hyra SUP-bräda – Utforska vattnet på ett nytt sätt

SUP-paddling, eller Stand Up Paddleboarding, har blivit en mycket populär aktivitet de senaste åren. Det är inte bara en rolig och avkopplande aktivitet, utan också en utmärkt träningsform som förbättrar balans och styrka. När du hyr en SUP-bräda från oss får du tillgång till högkvalitativa brädor som passar både nybörjare och erfarna paddlare. Vi erbjuder också tillbehör som paddlar, flytvästar och säkerhetsutrustning.

Hyra SUP-bräda i Stockholm – Paddla i stadens vackra vatten

Stockholm, med sina många sjöar och närheten till skärgården, är en perfekt plats för SUP-paddling. Prova att paddla i Riddarfjärden med utsikt över stadens skyline, eller ge dig ut i skärgården och upptäck de lugna vattnen runt öarna. Andra populära platser för SUP-paddling i Stockholm inkluderar Brunnsviken, Mälaren och Djurgårdsbrunnsviken. Oavsett om du vill ha en lugn paddeltur eller en mer utmanande träningssession, finns det många fantastiska platser att utforska.

Hyra husvagn – En bekväm campingupplevelse

För dig som vill ha en traditionell campingupplevelse med extra komfort är en husvagn det perfekta valet. Att hyra husvagn ger dig möjlighet att njuta av naturen samtidigt som du har alla bekvämligheter från hemmet. Våra husvagnar är fullt utrustade med kök, badrum, bekväma sängar och mycket mer. De är också enkla att sätta upp och använda, vilket gör att du kan fokusera på att njuta av din semester.

Hyra husvagn i Stockholm – Närhet till natur och äventyr

Stockholm erbjuder många fantastiska campingplatser där du kan ställa upp din husvagn och njuta av naturen. Besök vackra platser som Ängby Camping, Bredäng Camping eller ge dig ut till skärgården och campa på en av de många öarna. Med en hyrd husvagn har du friheten att resa runt och upptäcka nya platser, samtidigt som du har alla bekvämligheter med dig. Oavsett om du vill ha en lugn semester vid vattnet eller en äventyrlig resa i skogen, har Stockholm något att erbjuda.

Ditt äventyr börjar här

Att hyra husbil, taktält, SUP-bräda eller husvagn i Stockholm är det perfekta sättet att uppleva frihet, äventyr och natur. Med vår högkvalitativa utrustning och lokala expertis kan vi hjälpa dig att planera din drömresa och skapa minnen för livet. Oavsett om du är en erfaren resenär eller nybörjare, finns det något för alla att upptäcka och njuta av. Så varför vänta? Boka din husbil, taktält, SUP-bräda eller husvagn redan idag och ge dig ut på ett äventyr du sent kommer att glömma!

Kontakta oss idag för att boka din nästa resa och upplev allt som Stockholm har att erbjuda!

SHOWROOM

Visningstider anpassas efter önskemål

Strandallén 4
135 61 Tyresö

TELEFON
+46 7 28 403 404

MEJL
info@fritidslivet.se

Följ oss på socialamedier:

Du är välkommen att använda taggarna @fritidslivet.se och #fritidslivet i dina inlägg så att vi kan följa med på dina äventyr!

KORT OM FRITIDSLIVET.SE

Välkommen till Rävens Entreprenads värld, där äventyr och livsstil möts. Från husbilsuthyrning till SUP-paddling och elektro-SURFing strävar vi efter att erbjuda mer än bara produkter – en ny livsstil. Genom EGOÉs campingmoduler och VICKYWOODs taktält och andra samarbetspartner inspirerar vi till att utforska naturen och skapa minnen. Besök www.fritidslivet.se, platsen där äventyret börjar. Kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse och låt oss skapa minnen tillsammans. Ser fram emot att höra från dig!

VÅRA SAMARBETSPARTNER

VICKYWOOD - Taktält, roof tent
EGOE Nest - campingmodul till bilar campingbox till bilar
Leverantör för camping, fritidsutrustning, husbilsdelar, markisser....
IRON YAK - offroad trailer, terränghusvagnar