Strandallén 4, 135 61 Tyresö, Sverige • Öppet Måndag - Söndag  BOKA TID FÖR BESÖK

+46 728 403 404

Få upp till

5% RABATT

På Combo VICKYWOOD-Taktält &  EGOE Campingbox

Rusta Dig För Ditt Äventyr

WOODY lantern campinglampa är den perfekta följeslagaren för din nästa campingtur!

Förvara Din Utrustning i Stil

Praktiska transportboxar i robust aluminium finns tillgängliga i tre olika storlekar.

Bärbar kraftstation med solceller

Camping kan nu vara både digitalt och modernt: När du är ute i naturen med ditt taktält eller husbil behöver du inte vara utan elektroniska enheter. Kylskåp, belysning, kamerautrustning eller bärbar dator: Med en bärbar kraftstation har du alltid din egen ström med dig. Uppladdningsbar i vägguttaget eller med solceller är den bärbara kraftstationen en stor och kraftfull version av powerbanksen du känner till för din telefon eller dator. Hos oss kan du välja mellan olika modeller med olika kapacitet: från 500 Wh till cirka 2000 Wh, från 1200 watt till över 3000 watt toppkraft; passande för dina ström behov. Med rätt campingmöbler har du perfekt utrustning för ditt utomhuskontor eller utomhuskök. Köp din bärbara kraftstation med solceller bekvämt online och få din beställning levererad hem med posten!

Tyst, kraftfull och hållbar: den bärbara kraftstationen

Tack vare den senaste teknologin med litiumbatterier är de bärbara kraftstationerna i vår onlinebutik utsläppsfria och tysta och erbjuder tillförlitlig kraft. Våra solcellsdrivna generatorer, också kallade bärbara kraftverk, erbjuder det optimala förhållandet mellan prestanda, vikt och pris. Generatorerna har en inbyggd omvandlare och vanliga 230-voltsuttag, så att du enkelt kan ansluta en bärbar dator, kylbox eller kokplatta och börja använda den direkt.

Vad du bör tänka på med en bärbar kraftstation med solceller?

För att hitta den bästa campingkraftstationen för dig bör du tänka på följande kriterier:

 • Batterikapacitet (Wattimmar)
  Den i wattimmar (Wh) mätt batterikapaciteten visar hur mycket ström kraftstationen totalt kan lagra. I vår onlinebutik ser du wattimmar direkt som en del av enhetsnamnet: 600, 700, 1200 eller 2000 wattimmar. Beräkna förbrukningen av de enheter du vill använda. Då vet du vilken solkraftstation för camping som är rätt för dig och hur länge den kan hålla utan att laddas.
 • Utgångseffekt (Watt)
  Nominell effekt (mätt i watt) avser den maximala effekt din bärbara kraftstation kan generera. Detta görs via den inbyggda omvandlaren. Ett högre antal innebär att din kraftgenerator är kraftfullare, så att du kan använda flera elektriska apparater samtidigt eller kraftintensiva apparater som hårtorkar, mixer eller kaffebryggare. Hos os kan du välja mellan te. en bärbar kraftstation med 1000 watts effekt, en mellanstor kraftstation med 3000 watts toppkraft och en premiummodell med 4600 watts toppkraft.
 • Laddningstid
  Ansluten till vägguttaget laddar alla bärbara kraftstationer i vår onlinebutik upp till 80 procent på mindre än en timme. Så du behöver bara göra en kort paus i civilisationen innan du kan ge dig ut i vildmarken igen. Om du vill vara helt oberoende kan du ladda den bärbara kraftstationen med solceller. Med solpaneler varierar laddningstiden beroende på panelernas kapacitet och beroende av solskenet.
 • Portabilitet
  Vid camping är flexibilitet det viktigaste. Därför är alla campingkraftstationer hos oss utformade för att enkelt kunna bäras av en person. Ergonomiska handtag, en kompakt design och låg vikt är avgörande för detta. Den minsta versionen väger 7,7 kilogram, vår största och kraftfullaste bärbara kraftstation med över 2000 wattimmar väger bara 22 kilogram.
 • Uttag
  För att du enkelt ska kunna ansluta alla enheter har de bärbara kraftstationerna hos oss flera USB- och USB-C-anslutningar samt vanliga jordade uttag. Se till att enheternas wattantal inte överstiger den maximala kontinuerliga effekten för din bärbara kraftstation om du vill använda eller ladda flera enheter samtidigt.
 • Ladda den bärbara kraftstationen med solceller
  Beroende på modell kan solkraftstationerna vid camping laddas med 200 till 800 watt solenergi och tar då cirka fyra timmar att ladda. En universell solingång möjliggör en enkel anslutning av solpaneler och kraftstation. Om solen en gång sviker dig kan du också ladda batterierna via cigarettändaren i bilen.

Beställ din bärbara kraftstation bekvämt online på www.fritidslivet.se

Att beställa en bärbar kraftstation i vår onlinebutik är enkelt och okomplicerat. Din kraftstation levereras till ditt hem med post efter beställningen och är omedelbart redo att användas. FRITIDSLIVET-teamet består av riktiga campingproffs som gärna hjälper dig att välja rätt bärbara kraftstation och rätt tillbehör. Kontakta oss enkelt via telefon eller e-post om du har frågor eller vill veta mer om en specifik produkt. Vi hörs!

 

 

 

 

Installation
SPARA PÅ COMBON VICKYWOOD & EGOE
Kvalite
Skapad av entusiaster
Frakt

Allt för minnesvärda äventyr på semestern.

Din nya livstil

Beyond Five Stars: The Sky Full of Them!

Allt du behöver för camping

Rusta dig för en minnesvärd semester.

Kontakt

+46 728 403 404

Adress

Strandallén 4
135 61 Tyresö
Sverige

Mejladress

butik@fritidslivet.se

SHOWROOM

Visningstider anpassas efter önskemål

Strandallén 4
135 61 Tyresö

TELEFON
+46 7 28 403 404

MEJL
info@fritidslivet.se

Följ oss på socialamedier:

Du är välkommen att använda taggarna @fritidslivet.se och #fritidslivet i dina inlägg så att vi kan följa med på dina äventyr!

KORT OM FRITIDSLIVET.SE

Välkommen till Rävens Entreprenads värld, där äventyr och livsstil möts. Från husbilsuthyrning till SUP-paddling och elektro-SURFing strävar vi efter att erbjuda mer än bara produkter – en ny livsstil. Genom EGOÉs campingmoduler och VICKYWOODs taktält och andra samarbetspartner inspirerar vi till att utforska naturen och skapa minnen. Besök www.fritidslivet.se, platsen där äventyret börjar. Kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse och låt oss skapa minnen tillsammans. Ser fram emot att höra från dig!

VÅRA SAMARBETSPARTNER

VICKYWOOD - Taktält, roof tent
EGOE Nest - campingmodul till bilar campingbox till bilar
IRON YAK - offroad trailer, terränghusvagnar
Leverantör för camping, fritidsutrustning, husbilsdelar, markisser....