Strandallén 4, 135 61 Tyresö, Sverige • Öppet Måndag – Fredag 09:00-15:00

+46 728 403 404

Få upp till

5% RABATT

På Combo VICKYWOOD-Taktält &  EGOE Campingbox

Rusta Dig För Ditt Äventyr

WOODY lantern campinglampa är den perfekta följeslagaren för din nästa campingtur!

Förvara Din Utrustning i Stil

Praktiska transportboxar i robust aluminium finns tillgängliga i tre olika storlekar.

KATEGORIER

Optimera din Campingkomfort med VICKYWOOD’s Taktältsmadrasser – Sovplatsbesparande och Bekväm Camping!

Planerar du en campingresa och vill bara packa det nödvändiga? Tack vare ett taktält har du tillräckligt med utrymme för bagaget och ändå tillräckligt med sovkomfort. Med en madrass för taktält kan du campa platsbesparande och sova bekvämt samtidigt. En madrass för taktält rymmer cirka två personer men kan rullas ihop för transport i bilen för att spara plats.

Taktältsmadrass: den platsbesparande allt-i-allo för din nästa campingresa.

 

Oavsett om det är en luftsplatsmadrass för taktältet eller en madrass för taktältet i minneskum, på wwwfritidslivet.se kan du köpa VICKYWOOD madrasser och underlag för taktält i många olika storlek.

  • Praktiska dimensioner: Våra madrasser för bilens taktält finns i olika storlekar. Tack vare en tjocklek på endast 6 cm kan du fortfarande förvara dem i tältet under körning.
  • Komfort: Madrassens thermoelastiska skum anpassar sig individuellt och snabbt till din kropp så snart du lägger dig. Din kropps egna värme gör sedan viskoelastiskt skum ännu mer motståndskraftigt. Deformationerna orsakade av trycket minskar efter några sekunder.
  • Passar för allergiker: Minneskumsmadrasser är lämpliga för allergiker och astmatiker eftersom de inte ger en grogrund för kvalster. Flanelltäcket känns behagligt mjukt mot huden.
  • Tvättbar: Du kan ta bort överdraget från madrassen och tvätta det i tvättmaskinen.
  • Värme reglerande: En madrass för taktält absorberar fukt och transporterar den till den yttre ytan. Tack vare det optimala klimatet bildas ingen vattenansamling.

Taktältsmadrasser i vår online shop: hållbara och hållbara.

 

Kondensation är ofta ett problem vid camping. Den bildas inte bara på tältväggarna, utan mycket ofta under ditt taktält. Därför är den perfekta kombinationen en madrass för taktält med en luftsplatsmadrass för taktält. Kondensationen hålls under kontroll, och du sover som på moln. Oavsett om det är ett hybridt taktält, ett taktält med hårt skal eller hopfällbart taktält, du hittar ett brett urval av VICKYWOOD tält och tillbehör i vår online shop. Vi hjälper dig gärna med rådgivning om sortimentet i vår webbutik om du har några frågor. Kontakta oss direkt!

 

 

 

 

Installation
SPARA PÅ COMBON VICKYWOOD & EGOE
Kvalite
Skapad av entusiaster
Frakt

Allt för minnesvärda äventyr på semestern.

Din nya livstil

Beyond Five Stars: The Sky Full of Them!

Allt du behöver för camping

Rusta dig för en minnesvärd semester.

Kontakt

+46 728 403 404

Adress

Strandallén 4
135 61 Tyresö
Sverige

Mejladress

vickywood@fritidslivet.se

SHOWROOM

Visningstider anpassas efter önskemål

Strandallén 4
135 61 Tyresö

TELEFON
+46 7 28 403 404

MEJL
info@fritidslivet.se

Följ oss på socialamedier:

Du är välkommen att använda taggarna @fritidslivet.se och #fritidslivet i dina inlägg så att vi kan följa med på dina äventyr!

KORT OM FRITIDSLIVET.SE

Välkommen till Rävens Entreprenads värld, där äventyr och livsstil möts. Från husbilsuthyrning till SUP-paddling och elektro-SURFing strävar vi efter att erbjuda mer än bara produkter – en ny livsstil. Genom EGOÉs campingmoduler och VICKYWOODs taktält och andra samarbetspartner inspirerar vi till att utforska naturen och skapa minnen. Besök www.fritidslivet.se, platsen där äventyret börjar. Kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse och låt oss skapa minnen tillsammans. Ser fram emot att höra från dig!

VÅRA SAMARBETSPARTNER

VICKYWOOD - Taktält, roof tent
EGOE Nest - campingmodul till bilar campingbox till bilar
Leverantör för camping, fritidsutrustning, husbilsdelar, markisser....
IRON YAK - offroad trailer, terränghusvagnar