Strandallén 4, 135 61 Tyresö, Sverige • Öppet Måndag - Söndag  BOKA TID FÖR BESÖK

+46 728 403 404

Få upp till

5% RABATT

På Combo VICKYWOOD-Taktält &  EGOE Campingbox

Rusta Dig För Ditt Äventyr

WOODY lantern campinglampa är den perfekta följeslagaren för din nästa campingtur!

Förvara Din Utrustning i Stil

Praktiska transportboxar i robust aluminium finns tillgängliga i tre olika storlekar.

TAKTÄLT & UTRUSTNING

MJUKSKAL
HYBRID – HÅRDSKAL
HÅRDSKAL
TAKTÄLT MED ANNEX
MARKIS
TERMOINNERTÄLT
UTRUSTNING TILL TAKTÄLT
FÖRDELAR I DETALJ
FRÅGOR & SVAR

Vickywood Taktält: Enastående Kvalitet till Rätt Pris!

Upptäck Vickywood – Ditt bästa val för högkvalitativa produkter till rätt pris. Vi är stolta över att vara en del av Vickywoods familj och har möjligheten att erbjuda deras tält till våra kunder. Med utveckling och design från Tyskland är Vickywood-tälten kända för sin enastående kvalitet och innovativa design.

Varför välja Vickywood?
  • Kvalitet och Innovation: Vickywood är synonymt med högkvalitativa produkter. Varje detalj är noggrant utformad för att ge överlägsen komfort och pålitlighet. Dessutom fokuserar Vickywood ständigt på innovation och uppgraderingar för att hålla sig i framkant av branschen.
  • Mångfald av Modeller: Oavsett dina specifika behov och fordonstyp erbjuder Vickywood ett brett utbud av tält i olika storlekar och utföranden. Välj mellan hårdskal, hybrid eller mjukskal – alla konstruerade för att möta och överträffa förväntningarna.
  • Optimal Frihet och Komfort: Med Vickywood tar du campingupplevelsen till en ny nivå. Upplev friheten att utforska världen med bekvämlighet och säkerhet.

Fantastiska uplevelser med VICKYWOOD produkter på FRITIDSLIVET.se

Vi utrustar dig för nya äventyr. Ett taktält kan monteras på nästan vilket biltak som helst. Montering är vanligtvis snabb och enkel. På grund av höjden är du skyddad från markfuktighet och kyla, men också från nattliga besökare. Eftersom det i vildmarken kan hända att någon skogsboende som en grävling eller en räv nyfiket tittar förbi tältet. Du kan köpa rätt tält på FRITIDSLIVET.se.

Varför ska jag köpa ett taktält till bilen?

Det ger dig en möjlighet till en fantastisk utsikt. Entusiaster är övertygade om den spektakulära vy som möter dig när du öppnar ditt tält på morgonen – oavsett om du blickar ut över havets vidsträckta horisont, en majestätisk bergskedja eller en ändlös dal. Dessa är några av fördelarna med att investera i ett taktält:

  • Ett kostnadseffektivt alternativ till dyra campingplatser.
  • Du är oberoende av plats. Du kan sätta upp tältet var du en känner för det.
  • Ett praktiskt alternativ med minimalt utrymmesbehov och låg vikt.
  • En snabb och enkel montering utan komplicerade verktyg.
  • Passar vanligtvis två till fyra personer.

Hur monterar man ett taktält?

Om du önskar att köpa ett tält till din bil är vår rekomandation att du informerar dig om monteringen på den i förväg, så att du inte står där klumpigt under semestern. Helst bör du redan ha provat ett tält som du kan hyra hos oss. I grund och botten finns det olika typer av taktält som du kan köpa:

Det finns några viktiga saker att tänka på vid montering på taket: Först måste du kontrollera om takracksystemet är lämpligt för att montera ett taktält. Som bas för monteringen kan du välja mellan flera takräcken eller en plattform. Du måste vara uppmärksam på rätt montering samt längd och bredd på biltaket. Det fästas vid takräcketsprofil av stål eller aluminium. Nu står inget i vägen för äventyret med tältet på taket!

Köp taktält hos RÄVENS FRITIDSLIV

Vi erbjuder allt från tillbehör till tält för vildmarksentusiaster och äventyrslystna resenärer. Vi har 8 olika model på tält i olika färger och storlek upp till 220x240cm. Det kan monteras på nästan vilket fordonstak som helst och skyddar mot kyla, fuktighet och besökare från vildmarken som kanske är ute på natten. Om du älskar friheten att resa lika mycket som vi gör, är du på rätt plats för att hitta rätt utrustning för dina behov. Om du har frågor, tveka inte att kontakta oss. Vårt team kommer gärna att ge dig råd och vägledning.

TILLBEHÖR & UTRUSTNING

BELYSNING
CAMPINGMÖBLER
TRANSPORTBOXAR
TÄLTMADRASSER
CAMPINGTILLBEHÖR
FILTAR & SOVSÄCK
KYLBOX
PORTABEL KRAFTSTATION

Upptäck Vickywood tillbehör och utrustning: Högkvalitativa produkter för ditt äventyr!

Utforska vårt sortiment av högkvalitativa tillbehör och utrustning från Vickywood och andra märke – det perfekta valet för camping och friluftsliv.

Vi är stolta över att erbjuda Vickywoods produkter till våra kunder, och med fokus på tysk design och kvalitet levererar Vickywood utrustning som överträffar förväntningarna.

 

Varför välja Vickywood tillbehör och utrustning?

Lantern camping lamp dimmable – Woody: Lys upp din campingplats med den dimbara lantärnen från Vickywood. Skapa den perfekta stämningen och få ljus precis som du vill det.

Campingstol Vickywood Director: Sitt bekvämt och njut av naturen med Vickywood Directors campingstol. En perfekt följeslagare för avkoppling utomhus.

Campingbord Vickywood ihopfällbart Bamboo 70: En hopfällbar campingbord i bambu från Vickywood – hållbart, funktionellt och enkelt att transportera.

Campingbord Vickywood Alu Ultralight Black: Ett ultralätt aluminiumcampingbord i elegant svart färg. Perfekt för enkel och bekväm användning.

Campingcord Vickywood Lightweight: Ett lättviktigt campingbord från Vickywood för dem som söker enkelhet och praktiskt användande under utomhusaktiviteter.

Set camping stol och bord Vickywood Premium: Ett premiumset med campingstol och bord från Vickywood – bekvämt och praktiskt för ditt nästa äventyr.

Transportbox Vickywood 28L, 50L eller 80L med lås svart: Håll dina ägodelar säkra och skyddade i Vickywoods transportbox med lock, tillgänglig i olika storlekar.

Taktältmadrass: Förbättra din sovkomfort i taktältet med Vickywoods madrass av hög kvalitet.

Vickywood Universal Car Door Step 2.0 ihopfällbart 180Kg Black: Den hopfällbara universalstegen från Vickywood gör det enkelt att nå taket på ditt fordon och har en viktkapacitet på upp till 180 kg.

Vickywood CloudTouch Cushion Blanket: En mjuk och bekväm filt från Vickywood – perfekt för att hålla dig varm under stjärnhimlen.

Portabla Kraftstationer i olika kapaciteter: Bärbara kraftstationer från Vickywood i olika kapaciteter för att hålla dina enheter laddade även när du är ute i naturen.

Köp högkvalitativa VICKYWOOD tillbehör och utrustning för ditt nästa friluftsäventyr!

Installation
SPARA PÅ COMBON VICKYWOOD & EGOE
Kvalite
Skapad av entusiaster
Frakt

Allt för minnesvärda äventyr på semestern.

Din nya livstil

Beyond Five Stars: The Sky Full of Them!

Allt du behöver för camping

Rusta dig för en minnesvärd semester.

Kontakt

+46 728 403 404

Adress

Strandallén 4
135 61 Tyresö
Sverige

Mejladress

vickywood@fritidslivet.se

SHOWROOM

Visningstider anpassas efter önskemål

Strandallén 4
135 61 Tyresö

TELEFON
+46 7 28 403 404

MEJL
info@fritidslivet.se

Följ oss på socialamedier:

Du är välkommen att använda taggarna @fritidslivet.se och #fritidslivet i dina inlägg så att vi kan följa med på dina äventyr!

KORT OM FRITIDSLIVET.SE

Välkommen till Rävens Entreprenads värld, där äventyr och livsstil möts. Från husbilsuthyrning till SUP-paddling och elektro-SURFing strävar vi efter att erbjuda mer än bara produkter – en ny livsstil. Genom EGOÉs campingmoduler och VICKYWOODs taktält och andra samarbetspartner inspirerar vi till att utforska naturen och skapa minnen. Besök www.fritidslivet.se, platsen där äventyret börjar. Kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse och låt oss skapa minnen tillsammans. Ser fram emot att höra från dig!

VÅRA SAMARBETSPARTNER

VICKYWOOD - Taktält, roof tent
EGOE Nest - campingmodul till bilar campingbox till bilar
IRON YAK - offroad trailer, terränghusvagnar
Leverantör för camping, fritidsutrustning, husbilsdelar, markisser....