Strandallén 4, 135 61 Tyresö, Sverige • Öppet Måndag – Fredag 09:00-15:00

+46 728 403 404

Få upp till

5% RABATT

På Combo VICKYWOOD-Taktält &  EGOE Campingbox

Rusta Dig För Ditt Äventyr

WOODY lantern campinglampa är den perfekta följeslagaren för din nästa campingtur!

Förvara Din Utrustning i Stil

Praktiska transportboxar i robust aluminium finns tillgängliga i tre olika storlekar.

TAKTÄLT

MJUKSKAL
UTRUSTNING & TILLBEHÖR
HYBRID – HÅRDSKAL
FÖRSPRÅNG I DETALJ
HÅRDSKAL
TAKTÄLT MED ANNEX

Upptäck Vickywood Taktält: Enastående Kvalitet till Rätt Pris!

Upptäck Vickywood – Ditt bästa val för högkvalitativa taktält till rätt pris i Sverige. Vi är stolta över att vara en del av Vickywoods familj och har möjligheten att erbjuda deras taktält till våra kunder. Med utveckling och design från Tyskland är Vickywood-tälten kända för sin enastående kvalitet och innovativa design.

Varför välja ett Vickywood taktält?

  • Kvalitet och Innovation: Vickywood är synonymt med högkvalitativa taktält. Varje detalj är noggrant utformad för att ge överlägsen komfort och pålitlighet. Dessutom fokuserar Vickywood ständigt på innovation och uppgraderingar för att hålla sig i framkant av branschen.
  • Mångfald av Modeller: Oavsett dina specifika behov och fordonstyp erbjuder Vickywood ett brett utbud av taktält i olika storlekar och utföranden. Välj mellan hårdskal, hybrid eller mjukskal – alla konstruerade för att möta och överträffa förväntningarna.
  • Optimal Frihet och Komfort: Med ett Vickywood taktält tar du campingupplevelsen till en ny nivå. Upplev friheten att utforska världen med bekvämlighet och säkerhet.

Köp högkvalitativa VICKYWOOD taktält hos RÄVENS FRITIDSLIV


Med en taktält är du välutrustad för nya äventyr. En taktält kan monteras på nästan vilket biltak som helst. Montering är vanligtvis snabb och enkel. På grund av höjden är du skyddad från markfuktighet och kyla, men också från nattliga besökare. Eftersom det i vildmarken kan hända att någon skogsboende som en grävling eller en räv nyfiket tittar förbi tältet. Du kan köpa rätt taktält
 hos RÄVENS FRITIDSLIV.

Varför ska jag köpa ett taktält till bilen?


Med taktält får du en möjlighet till en fantastisk utsikt. Taktält-entusiaster är övertygade om den spektakulära vy som möter dig när du öppnar ditt tält på morgonen – oavsett om du blickar ut över havets vidsträckta horisont, en majestätisk bergskedja eller en ändlös dal. Dessa är några av fördelarna med att investera i ett taktält:

  • Ett taktält är ett kostnadseffektivt alternativ till dyra campingplatser.
  • Taktältsresenerer är oberoende av plats. Du kan sätta upp taktältet var du en känner för det.
  • Ett takttält är praktiskt eftersom det tar lite plats när det är hopfällt och är tillverkat av mycket lättviktigt material, vilket har en minimal inverkan på bränsleförbrukningen på grund av sin låga vikt.
  • Ett taktält är snabbt och enkelt att montera utan behov av komplicerad verktyg.
  • Ett taktält erbjuder vanligtvis plats för två till fyra personer.

Att köpa ett taktält – hur monterar man det?


Om du vill köpa ett taktält bör du förbereda dig genom att informera dig om monteringen i förväg, så att du inte står där klumpigt under semestern. Helst bör du redan ha provat ett taktält. I grund och botten finns det olika typer av taktält som du kan köpa
:

Det finns några viktiga saker att tänka på vid montering på taket: Först måste du kontrollera om takracksystemet är lämpligt för att montera ett taktält. Som bas för monteringen kan du välja mellan flera takräcken eller en plattform. Du måste vara uppmärksam på rätt montering samt längd och bredd på biltaket. Nu kan taktältet fästas vid takräcketsprofil av stål eller aluminium. Nu står inget i vägen för äventyret i taktältet!

Köp taktält – VICKYWOOD taktält hos RÄVENS FRITIDSLIV

Ett taktält erbjuder perfekt boende för vildmarksentusiaster och äventyrsugna resenärer. Det kan monteras på nästan vilket fordonstak som helst och skyddar mot kyla, fuktighet och besökare från vildmarken som kanske är ute på natten. Om du också funderar på att köpa ett taktält och har frågor, tveka inte att kontakta oss. Vårt team kommer gärna att ge dig råd och vägledning.

Installation
SPARA PÅ COMBON VICKYWOOD & EGOE
Kvalite
Skapad av entusiaster
Frakt

Allt för minnesvärda äventyr på semestern.

$100,000 by 2024

Beyond Five Stars: The Sky Full of Them!

20% Off All Hand Tools

Rusta dig för en minnesvärd semester.

Kontakt

+46 728 403 404

Adress

Strandallén 4
135 61 Tyresö
Sverige

Mejladress

vickywood@fritidslivet.se

SHOWROOM

Visningstider anpassas efter önskemål

Strandallén 4
135 61 Tyresö

TELEFON
+46 7 28 403 404

MEJL
info@fritidslivet.se

KUNDSERVICE
KÖPVILKOR
BETALNING
FRAKT
GDPR
RETUR, BYTE, REKLAMATION
ÅTERBETALNINGSPOLICY
INTEGRITETSIPOLICY
COOKIES

Följ oss på socialamedia:

Du är välkommen att använda taggarna @fritidslivet.se och #fritidslivet i dina inlägg så att vi kan följa med på dina äventyr!

KORT OM FRITIDSLIVET.SE

Välkommen till Rävens Entreprenads värld, där äventyr och livsstil möts. Från husbilsuthyrning till SUP-paddling och elektro-SURFing strävar vi efter att erbjuda mer än bara produkter – en ny livsstil. Genom EGOÉs campingmoduler och VICKYWOODs taktält och andra samarbetspartner inspirerar vi till att utforska naturen och skapa minnen. Besök www.fritidslivet.se, platsen där äventyret börjar. Kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse och låt oss skapa minnen tillsammans. Ser fram emot att höra från dig!

VÅRA SAMARBETSPARTNER

VICKYWOOD - Taktält, roof tent
EGOE Nest - campingmodul till bilar campingbox till bilar
IRON YAK - offroad trailer, terränghusvagnar
Leverantör för camping, fritidsutrustning, husbilsdelar, markisser....