OM OSS

Vårt mål är att leva livsstilen vi vill inspirera andra med.

OBEGRÄNSAD FRIHET

SKAPAR DIN FRITID

 

Välkommen till vår värld på Rävens Entreprenad!

 Här börjar allt med en person – jag, Alexander Larsson, grundaren av Rävens Entreprenad. Det hela började som ett hobbyprojekt år 2018. Från allra första början var det husbilsuthyrning, hobbysnickeri och möbelmontering som drevs under namnet Hus & Fritid STHLM. Men ju längre tiden gick, desto fler spännande hobbyaktiviteter inkluderades i verksamheten, såsom SUP-paddling och elektro-SURFing.

 År 2022 fattade jag det modiga beslutet att säga upp min tillsvidareanställning och satsa allt på mitt hobbyprojekt. Det var då jag bestämde mig för att dela upp snickeriverksamheten och fritidsverksamheten under olika namn, vilket ledde till Rävens snickeriverkstad och Rävens fritidsliv. Samtidigt ändrades även företagets namn till Rävens Entreprenad.

 Namnet “Rävens” har sin grund i min fars gårdsnamn och bär med sig en känsla av arv och passion för att utforska och skapa. Men jag insåg snart att mitt företag inte bara handlar om att sälja produkter – det handlar om att förmedla livsstil, upplevelser och ett nytt sätt att resa och bo till så många människor som möjligt.

 Vårt fokus ligger på att erbjuda potentiella kunder professionell och personlig service. Det är därför jag alltid uppskattar möjligheten att träffa människor IRL (in real life) eller prata med dem via telefon. Det är i dessa personliga möten som vi kan skapa starka och meningsfulla relationer.

 Mitt senaste beslut är att leva fullt ut den livsstil som jag/vi vill visa upp och inspirera andra med. Jag vill att alla våra medarbetare ska bli en del av vår familj och leva i enlighet med den vision vi har gemensamt. Vi strävar efter att skapa en gemenskap där var och en av oss inspirerar och delar vår entusiasm med varje individ vi möter.

  Därför är jag alltid tillgänglig på telefon för samtal, för det är genom dessa samtal som vi kan bygga starka kopplingar och förstå exakt vad du behöver. Tyvärr kan jag inte säga detsamma om sms, chattappar och mejl. Dessa tre kommunikationsformer är tidskrävande och går inte hand i hand med vår livsstil fylld av uteliv och aktiviteter.

 De svar jag kan ge under ett samtal kan ta flera dagar att besvara via mejl eller chatt. Men med hjälp av effektiva samtal önskar jag att din nya livsstil kan börja redan nu. Därför ber jag om förståelse för att jag endast använder dessa kanaler för att ta emot viktiga uppgifter eller liknande, och inte för att svara komplicerade på frågor eller diskutera.

 Jag ser fram emot att höra från dig snart och skapa minnen och upplevelser tillsammans! På Rävens Entreprenad är vi passionerade över att erbjuda dig det bästa av våra produkter och tjänster. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och skapa en unik resa för dig.

 Genom att kombinera våra campingmoduler från EGOÉ och våra taktält från VICKYWOOD kan vi erbjuda dig enastående möjligheter att upptäcka naturen på ett sätt som du aldrig tidigare upplevt. Men för oss handlar det inte bara om att erbjuda produkter – det handlar om att erbjuda dig en livsstil.

 Vi vill ge dig möjligheten att utforska världen på ett nytt sätt, att känna adrenalinet flöda när du ger dig ut på SUP-paddling i vackra vattendrag eller att uppleva friheten med elektro-SURFing på glittrande hav. Vi vill inspirera dig att ta dig utanför din komfortzon och skapa minnen som varar för evigt.

 Vår vision sträcker sig längre än att bara sälja produkter. Vi vill vara en del av din resa, din berättelse och ditt äventyr. Vi vill vara med dig när du tar det första steget mot en annorlunda livsstil och hjälpa dig att göra drömmar till verklighet.

 Så tveka inte att kontakta oss. Du kan alltid nå mig personligen på telefon för att diskutera dina behov och önskemål. Tillsammans kan vi skapa en skräddarsydd upplevelse som passar dig perfekt. Låt oss föra dialogen och se hur vi kan hjälpa dig att utforska, äventyra och skapa minnen som du kommer att bära med dig för alltid.

 Jag ser fram emot att höra från dig snart och vara en del av din resa.

 

Med vänliga hälsningar,
Alexander Larsson
Grundare av Rävens Entreprenad

Sedan 2018

Vi brinner för att inspirera andra att utforska världen, skapa minnen och leva livet fullt ut. Låt oss vara din guide på resan mot äventyr och upplevelser som kommer att förändra dig.

Vi tror på kraften i att bryta mönster, tänja på gränserna och utmana det konventionella. Vår passion är att erbjuda unika produkter och en livsstil som stimulerar din fantasi och får dig att se världen med nya ögon.

olika EGOÉ Nest - campingmoduler

varianter av VICKYWOOD taktält

Idéer för din nya livstil

Utforska våra affärsområden

Fritidsliv, friluftsliv, camper van, taktält, campingmodull till bilar, uthyrning
Snickeri

Våra samarbetspartner

VICKYWOOD - Taktält, roof tent
EGOE Nest - campingmodul till bilar campingbox till bilar
IRON YAK - offroad trailer, terränghusvagnar
Leverantör för camping, fritidsutrustning, husbilsdelar, markisser....

SHOWROOM

Visningstider anpassas efter önskemål

Strandallén 4
135 61 Tyresö

TELEFON
+46 7 28 403 404

MEJL
info@fritidslivet.se

Följ oss på socialamedier:

Du är välkommen att använda taggarna @fritidslivet.se och #fritidslivet i dina inlägg så att vi kan följa med på dina äventyr!

KORT OM FRITIDSLIVET.SE

Välkommen till Rävens Entreprenads värld, där äventyr och livsstil möts. Från husbilsuthyrning till SUP-paddling och elektro-SURFing strävar vi efter att erbjuda mer än bara produkter – en ny livsstil. Genom EGOÉs campingmoduler och VICKYWOODs taktält och andra samarbetspartner inspirerar vi till att utforska naturen och skapa minnen. Besök www.fritidslivet.se, platsen där äventyret börjar. Kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse och låt oss skapa minnen tillsammans. Ser fram emot att höra från dig!

VÅRA SAMARBETSPARTNER

VICKYWOOD - Taktält, roof tent
EGOE Nest - campingmodul till bilar campingbox till bilar
IRON YAK - offroad trailer, terränghusvagnar
Leverantör för camping, fritidsutrustning, husbilsdelar, markisser....