Strandallén 4, 135 61 Tyresö, Sverige • Öppet Måndag – Fredag 09:00-15:00

+46 728 403 404

Få upp till

5% RABATT

På Combo VICKYWOOD-Taktält &  EGOE Campingbox

Rusta Dig För Ditt Äventyr

WOODY lantern campinglampa är den perfekta följeslagaren för din nästa campingtur!

Förvara Din Utrustning i Stil

Praktiska transportboxar i robust aluminium finns tillgängliga i tre olika storlekar.

KATEGORIER

TAKTÄLT MED ANNEX

Endast ett sökresultat

Upptäck Vickywood Taktält med Annex: Ett Revolutionerande Äventyr i Ett!

Vipresenterar stolt sitt senaste taktält med annex fån Vickywood – det ultimata valet för campingälskare som söker enastående kvalitet, innovativ design och extra komfort i ett paket.

Varför välja Vickywood taktält med annex?

Högkvalitativt Taktält: Vickywood är känt för sina taktält av högsta kvalitet, med varje detalj noga utformad för överlägsen komfort och pålitlighet.

Innovativ Design: Taktältet med annex är resultatet av Vickywoods konstanta fokus på innovation och uppgraderingar, vilket ger dig det senaste inom campingteknologi.

Mångfald av Modeller: Oavsett dina specifika behov och fordonstyp erbjuder Vickywood detta kombinerade taktält och annex i olika storlekar och utföranden.

Optimal Frihet och Komfort: Med ett taktält och annex tar du din campingupplevelse till en ny nivå, med friheten att utforska världen med bekvämlighet och extra utrymme.

Köp på FRITIDSLIVET.se:

  • Upplev det senaste inom camping med Vickywoods taktält med annex – nu tillgängligt på FRITIDSLIVET.se.
  • Ett taktält är redan en fantastisk investering för campingentusiaster, och med den senaste innovationen från Vickywood får du ännu mer.
  • Taktältet monteras enkelt på nästan vilket biltak som helst och ger skydd mot markfuktighet och nattliga besökare från vildmarken.
  • För extra komfort och utrymme introducerar vi nu Vickywood Taktält med Annex – en kombination som tar din campingupplevelse till nya höjder.
  • Annexet ger inte bara extra utrymme utan också en mysig plats att sitta med vänner, spela spel eller avnjuta middagen i en avslappnad atmosfär.
  • Inget behov av att oroa sig för leriga skor och våta regnrockar – annexet skyddar entréområdet och håller dig torr och ren.

Förvänta dig en sömlös anslutning mellan taktältet och annexet, och dra nytta av Vickywoods beprövade expertis och design. Du får en kostnadseffektiv lösning för campingäventyr, oberoende av plats. Dessutom är det snabbt och enkelt att montera utan komplicerade verktyg.

Erfara det bästa av två världar – Vickywood Taktält med Annex. Välj det ultimata campingpaketet för din bil på FRITIDSLIVET.se och gör dig redo för äventyret. Om du har frågor eller vill veta mer, kontakta vårt team – vi är här för att göra ditt campingliv ännu bättre!

Installation
SPARA PÅ COMBON VICKYWOOD & EGOE
Kvalite
Skapad av entusiaster
Frakt

Allt för minnesvärda äventyr på semestern.

Sed Do Eiusmod Tempor Incididunt

Din nya livstil

Beyond Five Stars: The Sky Full of Them!

Allt du behöver för camping

Rusta dig för en minnesvärd semester.

Kontakt

+46 728 403 404

Adress

Strandallén 4
135 61 Tyresö
Sverige

Mejladress

vickywood@fritidslivet.se

SHOWROOM

Visningstider anpassas efter önskemål

Strandallén 4
135 61 Tyresö

TELEFON
+46 7 28 403 404

MEJL
info@fritidslivet.se

Följ oss på socialamedier:

Du är välkommen att använda taggarna @fritidslivet.se och #fritidslivet i dina inlägg så att vi kan följa med på dina äventyr!

KORT OM FRITIDSLIVET.SE

Välkommen till Rävens Entreprenads värld, där äventyr och livsstil möts. Från husbilsuthyrning till SUP-paddling och elektro-SURFing strävar vi efter att erbjuda mer än bara produkter – en ny livsstil. Genom EGOÉs campingmoduler och VICKYWOODs taktält och andra samarbetspartner inspirerar vi till att utforska naturen och skapa minnen. Besök www.fritidslivet.se, platsen där äventyret börjar. Kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse och låt oss skapa minnen tillsammans. Ser fram emot att höra från dig!

VÅRA SAMARBETSPARTNER

VICKYWOOD - Taktält, roof tent
EGOE Nest - campingmodul till bilar campingbox till bilar
Leverantör för camping, fritidsutrustning, husbilsdelar, markisser....
IRON YAK - offroad trailer, terränghusvagnar