Strandallén 4, 135 61 Tyresö, Sverige • Öppet Måndag – Fredag 09:00-15:00

+46 7 28 403 404

#UPPTÄCKVÄRLDEN

Drömmer du om en härlig semester med mycket äventy, då befinner du dig på rätt plats.
Hyr husbil, husvagn, hyr taktält eller en sup-bräda hos oss låt dina dömar förbli  verkligheten.

Taktält för två och ända upp till fem personer

Hyr eller köp ett taktält och upplev camping på ett väldigt speciell sätt.

Förvara Din Utrustning i Stil

Praktiska transportboxar i robust aluminium finns tillgängliga i tre olika storlekar.

Hyr hubil

Hyr taktält

Hyr SUP bräda

OBS!

Under högsäsongen mellan 28/6 och 31/8 gäller en minsta hyrestid på 7 nätter och hämtning/återlämning sker endast från fredag till fredag.
Om du ser meddelandet “Ingen av bilarna är tillgänglig under den begärda perioden.” kan du ändra datum så att hämtning/återlämning sker på en fredag.
Om du har andra önskemål är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.

Tvåmanna taktält - Little BAMBOO 125
Taktält
Tvåmanna taktält - Little BAMBOO 125
Från kr 500.00
Tremanna taktält - Mighty OAK 160
Taktält
Tremanna taktält - Mighty OAK 160
Från kr 500.00
Tremanna taktält - Big Willow 160
Taktält
Tremanna taktält - Big Willow 160
Från kr 500.00
Fyrmanna taktält - Big Willow 180
Taktält
Fyrmanna taktält - Big Willow 180
Från kr 500.00
Husvagn
Husvagn
Husvagn
Från kr 1,400.00
Campervan 599
Camper van
Campervan 599
Från kr 1,490.00
Campervan 640
Camper van
Campervan 640
Från kr 1,570.00

HYR HUSBIL, TAKTÄLT SUP-bräda eller ELEKTISKT SURF i STOCKHOLM

Hyr husbil i Stockholm

Upptäck Sverige i en hyrd husbil från Stockholm! Våra husbilar erbjuder en bekväm och flexibel semesterupplevelse för alla äventyrslystna resenärer. Utforska Tyresö och dess omgivningar i din egen takt och njut av Sveriges vackra landskap och städer. Våra husbilar är utrustade med allt du behöver för en minnesvärd resa, och vi erbjuder även möjligheten att hyra extra utrustning för att göra din resa ännu mer komplett. Oavsett om du reser med familjen, vännerna eller din partner, så är vår husbilsuthyrning den perfekta lösningen för att skapa oförglömliga minnen. Boka din husbil redan idag och ge dig ut på ett äventyr du sent kommer att glömma!

Hyr SUP-bräda eller elektrisk SURF

Upptäck Sveriges vackra vattendrag genom att hyra en SUP-bräda eller elektrisk surfbräda från oss i Stockholm! Våra brädor erbjuder en spännande och unik möjlighet att utforska sjöar, hav och floder på ett nytt sätt. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kan du njuta av den lugna paddlingen eller det adrenalinfyllda surffärdigheten. Vårt sortiment inkluderar även möjligheten att hyra extra utrustning för att anpassa din upplevelse. Ta med familjen, vännerna eller partner och ge er ut på ett äventyr som kommer att ge er minnen för livet. Boka din SUP-bräda eller elektriska surfbräda redan idag och ge dig ut på vattnet för en oförglömlig upplevelse!

  Hyr TAKTÄLT i Stockholm, Tyresö

  Upplev camping i en ny dimension genom att hyra ett taktält från oss i Stockholm, Tyresö! Med ett taktält kan du uppleva friheten att campa var som helst och när som helst, utan att behöva kompromissa med komforten. Våra taktält är utrustade med allt du behöver för en bekväm och minnesvärd campingupplevelse. Utforska Sveriges vackra natur och njut av att vakna upp till en fantastisk utsikt varje morgon. Oavsett om du planerar en familjesemester, en äventyrsutflykt med vännerna eller en romantisk getaway för två, så är våra taktält perfekta för alla tillfällen. Boka ditt taktält redan idag och ge dig ut på en campingupplevelse som kommer att överträffa alla förväntningar!

  Utforska Sverige med stil och komfort – hyr det du behöver för att göra din resa oförglömlig!

  Drömmer du om att utforska Sveriges vackra landskap och kustlinjer utan att behöva bekymra dig för logistik och utrustning? Då är vår husbilsuthyrning från Stockholm det perfekta alternativet för dig! Med en hyrd husbil kan du kasta dig ut på vägarna och ta dig an äventyren med total frihet och flexibilitet. Inga krångliga bokningar på hotell eller planering av resvägar i förväg – du bestämmer vart du vill åka och när du vill stanna.

  Men det är inte bara husbilar som vi erbjuder för din ultimata resa. Varför inte hyra en SUP-bräda eller en elektrisk surfbräda för att utforska Sveriges vatten från en helt ny vinkel? Det spelar ingen roll om du är en nybörjare eller en erfaren paddlare – vår utrustning passar alla nivåer och ger en spännande och unik upplevelse på sjöar, hav och floder runt om i landet.

  För de som föredrar en mer traditionell campingupplevelse, erbjuder vi också möjligheten att hyra taktält från oss i Stockholm, Tyresö. Med ett taktält kan du campa var som helst och när som helst utan att behöva oroa dig för att hitta en campingplats. Vakna upp till en fantastisk utsikt varje morgon och utforska naturen på dina egna villkor.

  Oavsett om du är ute efter en avslappnad semester med familjen, en äventyrsutflykt med vännerna eller en romantisk getaway för två, så har vi det du behöver för att göra din resa minnesvärd. Så varför vänta? Boka din husbil, SUP-bräda, elektriska surfbräda eller taktält redan idag och ge dig ut på ett äventyr du sent kommer att glömma!

   

  SHOWROOM

  Visningstider anpassas efter önskemål

  Strandallén 4
  135 61 Tyresö

  TELEFON
  +46 7 28 403 404

  MEJL
  info@fritidslivet.se

  Följ oss på socialamedier:

  Du är välkommen att använda taggarna @fritidslivet.se och #fritidslivet i dina inlägg så att vi kan följa med på dina äventyr!

  KORT OM FRITIDSLIVET.SE

  Välkommen till Rävens Entreprenads värld, där äventyr och livsstil möts. Från husbilsuthyrning till SUP-paddling och elektro-SURFing strävar vi efter att erbjuda mer än bara produkter – en ny livsstil. Genom EGOÉs campingmoduler och VICKYWOODs taktält och andra samarbetspartner inspirerar vi till att utforska naturen och skapa minnen. Besök www.fritidslivet.se, platsen där äventyret börjar. Kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse och låt oss skapa minnen tillsammans. Ser fram emot att höra från dig!

  VÅRA SAMARBETSPARTNER

  VICKYWOOD - Taktält, roof tent
  EGOE Nest - campingmodul till bilar campingbox till bilar
  IRON YAK - offroad trailer, terränghusvagnar
  Leverantör för camping, fritidsutrustning, husbilsdelar, markisser....