#upptäckvärlden

HYR SUP-BRÄDA eller ELEKTRISKT SURF i TYRESÖ och ÄLTA

Upptäck Sveriges vackra vattendrag genom att hyra en SUP-bräda eller elektrisk surfbräda från oss i Stockholm! Våra brädor erbjuder en spännande och unik möjlighet att utforska sjöar, hav och floder på ett nytt sätt. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kan du njuta av den lugna paddlingen eller det adrenalinfyllda surffärdigheten. Vårt sortiment inkluderar även möjligheten att hyra extra utrustning för att anpassa din upplevelse. Ta med familjen, vännerna eller partner och ge er ut på ett äventyr som kommer att ge er minnen för livet. Boka din SUP-bräda eller elektriska surfbräda redan idag och ge dig ut på vattnet för en oförglömlig upplevelse!

Hyresförfrågan - Sportutrustning

Hyreslängd

5 + 3 =

PRISER

SUP-bräda
1 timme   150 kr
2 timmar 250 kr
3 timmar 320kr
4 timmar 380 kr

1 dag   600 kr
2 dagar 1000 kr
3 dagar 1400kr
1 vecka 2000 kr

ELEKTRISKT SURF
1 timme   500 kr
Hastighet upp till 35 km/h
ca. 1 timme på en batteriladning

Priser inkl. moms.

SHOWROOM

Visningstider anpassas efter önskemål

Strandallén 4
135 61 Tyresö

TELEFON
+46 7 28 403 404

MEJL
info@fritidslivet.se

Följ oss på socialamedier:

Du är välkommen att använda taggarna @fritidslivet.se och #fritidslivet i dina inlägg så att vi kan följa med på dina äventyr!

KORT OM FRITIDSLIVET.SE

Välkommen till Rävens Entreprenads värld, där äventyr och livsstil möts. Från husbilsuthyrning till SUP-paddling och elektro-SURFing strävar vi efter att erbjuda mer än bara produkter – en ny livsstil. Genom EGOÉs campingmoduler och VICKYWOODs taktält och andra samarbetspartner inspirerar vi till att utforska naturen och skapa minnen. Besök www.fritidslivet.se, platsen där äventyret börjar. Kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse och låt oss skapa minnen tillsammans. Ser fram emot att höra från dig!

VÅRA SAMARBETSPARTNER

VICKYWOOD - Taktält, roof tent
EGOE Nest - campingmodul till bilar campingbox till bilar
IRON YAK - offroad trailer, terränghusvagnar
Leverantör för camping, fritidsutrustning, husbilsdelar, markisser....