Strandallén 4, 135 61 Tyresö, Sverige • Öppet Måndag – Fredag 09:00-15:00

+46 728 403 404

Få upp till

5% RABATT

På Combo VICKYWOOD-Taktält &  EGOE Campingbox

Rusta Dig För Ditt Äventyr

WOODY lantern campinglampa är den perfekta följeslagaren för din nästa campingtur!

Förvara Din Utrustning i Stil

Praktiska transportboxar i robust aluminium finns tillgängliga i tre olika storlekar.

KATEGORIER

ANNEX

Visar 1–24 av 36 resultat

Köp ett annex till ditt taktält online på fritidslivet.se för extra komfort och utrymme


Beställ annex till taktält från Vickywood på fritidslivet.se

Älskar du det okomplicerade och flexibla taktältscampandet och är ute i alla väder? Du kan utöka ditt mobila sovrum på biltaket med en passande annex för taktält till en mysig mat- och vardagsrum på övervåningen. Här hittar du plats att sitta med dina vänner, spela spel eller njuta av middagen i en avslappnad atmosfär. Även entréområdet till taktältet skyddas av annexrummet, och du kommer torr och ren upp. De leriga skorna och den våta regnrocken lämnar du enkelt nere i annexrummet. I fritidslivet.se Online Shop kan du enkelt köpa rätt annex för ditt taktält online. Beroende på tillgänglighet levereras din beställning till din dörr inom mycket kort tid.

Annexrum till taktält  med hårdskal, fällbara och hybrid taktält

Om du vill lägga till en annex till ditt taktält eller om du vill beställa taktält och annex tillsammans online erbjuder fritidslivet.se Online Shop ett stort urval. Här hittar du rätt annexrum för många taktält från VICKYWOOD. Hårdskal taktält, hybrid taktält eller mjukskal taktält: Annexrumet måste vara kompatibel med taktälten så att du kan använda den optimalt. Om du har köpt ett taktält från VICKYWOOD kan du vara säker på att den matchande annexet ansluter sömlöst och är även färgkoordinerad. Annexet och taktältet kan anslutas snabbt och enkelt med hjälp av dragkedjor.

Solsegel, duschtält och annex för taktält

Förutom de klassiska annexrummen, som bildar ett slutet utrymme under ingången till ditt taktält med fyra väggar, hittar du också luftiga solsegel i fritidslivet.se Online Shop, som ger skugga på sommaren och är också utformade för vissa taktält från VICKYWOOD. Saknar du fortfarande ett badrum för en kompletterad campingupplevelse? Då hittar du det i fritidslivet.se duschtält. Utrustningen för duschtält är fäst på takräcket med ett skensystem. På så sätt kan du ställa upp din duschtält efter behov inom två minuter och försvinna lika snabbt efter en uppfriskande dusch. Vid användning av duschtält för camping är det viktigt att endast använda ekologiskt nedbrytbart duschgel och schampo. På så sätt kan vattnet enkelt dräneras ner i marken utan att skada miljön.

Köp ditt taktält med annex för ännu mer utrymme och komfort online hos fritidslivet.se

Välj rätt annexrum för ditt taktält från VICKYWOOD eller köp ett taktält med annex som ett set. Att beställa i vår onlinebutik är enkelt och okomplicerat. Din annex levereras till ditt hem inom några arbetsdagar efter leverans och är redo att användas omedelbart. Fritidslivet.se-teamet består av verkliga taktältproffs som gärna stödjer dig i att välja rätt taktält och den motsvarande markisen. Kontakta oss via telefon, chatt eller e-post om du har några frågor eller vill veta mer om en specifik produkt. Vi ses snart!

Installation
SPARA PÅ COMBON VICKYWOOD & EGOE
Kvalite
Skapad av entusiaster
Frakt

Allt för minnesvärda äventyr på semestern.

Din nya livstil

Beyond Five Stars: The Sky Full of Them!

Allt du behöver för camping

Rusta dig för en minnesvärd semester.

Kontakt

+46 728 403 404

Adress

Strandallén 4
135 61 Tyresö
Sverige

Mejladress

vickywood@fritidslivet.se

SHOWROOM

Visningstider anpassas efter önskemål

Strandallén 4
135 61 Tyresö

TELEFON
+46 7 28 403 404

MEJL
info@fritidslivet.se

Följ oss på socialamedier:

Du är välkommen att använda taggarna @fritidslivet.se och #fritidslivet i dina inlägg så att vi kan följa med på dina äventyr!

KORT OM FRITIDSLIVET.SE

Välkommen till Rävens Entreprenads värld, där äventyr och livsstil möts. Från husbilsuthyrning till SUP-paddling och elektro-SURFing strävar vi efter att erbjuda mer än bara produkter – en ny livsstil. Genom EGOÉs campingmoduler och VICKYWOODs taktält och andra samarbetspartner inspirerar vi till att utforska naturen och skapa minnen. Besök www.fritidslivet.se, platsen där äventyret börjar. Kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse och låt oss skapa minnen tillsammans. Ser fram emot att höra från dig!

VÅRA SAMARBETSPARTNER

VICKYWOOD - Taktält, roof tent
EGOE Nest - campingmodul till bilar campingbox till bilar
Leverantör för camping, fritidsutrustning, husbilsdelar, markisser....
IRON YAK - offroad trailer, terränghusvagnar