Strandallén 4, 135 61 Tyresö, Sverige • Öppet Måndag – Fredag 09:00-15:00

+46 728 403 404

#UPPTÄCKVÄRLDEN

Taktält för två och ända upp till fem personer

Hyr eller köp ett taktält och upplev camping på ett väldigt speciell sätt.

Förvara Din Utrustning i Stil

Praktiska transportboxar i robust aluminium finns tillgängliga i tre olika storlekar.

Tvåmanna taktält
Tvåmanna taktält
Börjar från kr 500.00
Taktält
Tvåmanna taktält
Tvåmanna taktält
Börjar från kr 500.00
Taktält
Tremanna taktält
Tremanna taktält
Börjar från kr 500.00
Taktält
Fyrmanna taktält
Fyrmanna taktält
Börjar från kr 500.00
Taktält
Husvagn
Husvagn
Börjar från kr 1,400.00
Husvagn
Campervan 599
Campervan 599
Börjar från kr 1,490.00
Camper van
Campervan 640
Campervan 640
Börjar från kr 1,570.00
Camper van

HYR HUSBIL, TAKTÄLT SUP-bräda eller ELEKTISKT SURF i STOCKHOLM

Hyr husbil i Stockholm

Upptäck Sverige i en hyrd husbil från Stockholm! Våra husbilar erbjuder en bekväm och flexibel semesterupplevelse för alla äventyrslystna resenärer. Utforska Tyresö och dess omgivningar i din egen takt och njut av Sveriges vackra landskap och städer. Våra husbilar är utrustade med allt du behöver för en minnesvärd resa, och vi erbjuder även möjligheten att hyra extra utrustning för att göra din resa ännu mer komplett. Oavsett om du reser med familjen, vännerna eller din partner, så är vår husbilsuthyrning den perfekta lösningen för att skapa oförglömliga minnen. Boka din husbil redan idag och ge dig ut på ett äventyr du sent kommer att glömma!

Hyr SUP-bräda eller elektrisk SURF

Upptäck Sveriges vackra vattendrag genom att hyra en SUP-bräda eller elektrisk surfbräda från oss i Stockholm! Våra brädor erbjuder en spännande och unik möjlighet att utforska sjöar, hav och floder på ett nytt sätt. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kan du njuta av den lugna paddlingen eller det adrenalinfyllda surffärdigheten. Vårt sortiment inkluderar även möjligheten att hyra extra utrustning för att anpassa din upplevelse. Ta med familjen, vännerna eller partner och ge er ut på ett äventyr som kommer att ge er minnen för livet. Boka din SUP-bräda eller elektriska surfbräda redan idag och ge dig ut på vattnet för en oförglömlig upplevelse!

  Hyr TAKTÄLT i Stockholm, Tyresö

  Upplev camping i en ny dimension genom att hyra ett taktält från oss i Stockholm, Tyresö! Med ett taktält kan du uppleva friheten att campa var som helst och när som helst, utan att behöva kompromissa med komforten. Våra taktält är utrustade med allt du behöver för en bekväm och minnesvärd campingupplevelse. Utforska Sveriges vackra natur och njut av att vakna upp till en fantastisk utsikt varje morgon. Oavsett om du planerar en familjesemester, en äventyrsutflykt med vännerna eller en romantisk getaway för två, så är våra taktält perfekta för alla tillfällen. Boka ditt taktält redan idag och ge dig ut på en campingupplevelse som kommer att överträffa alla förväntningar!

  SHOWROOM

  Visningstider anpassas efter önskemål

  Strandallén 4
  135 61 Tyresö

  TELEFON
  +46 7 28 403 404

  MEJL
  info@fritidslivet.se

  Följ oss på socialamedier:

  Du är välkommen att använda taggarna @fritidslivet.se och #fritidslivet i dina inlägg så att vi kan följa med på dina äventyr!

  KORT OM FRITIDSLIVET.SE

  Välkommen till Rävens Entreprenads värld, där äventyr och livsstil möts. Från husbilsuthyrning till SUP-paddling och elektro-SURFing strävar vi efter att erbjuda mer än bara produkter – en ny livsstil. Genom EGOÉs campingmoduler och VICKYWOODs taktält och andra samarbetspartner inspirerar vi till att utforska naturen och skapa minnen. Besök www.fritidslivet.se, platsen där äventyret börjar. Kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse och låt oss skapa minnen tillsammans. Ser fram emot att höra från dig!

  VÅRA SAMARBETSPARTNER

  VICKYWOOD - Taktält, roof tent
  EGOE Nest - campingmodul till bilar campingbox till bilar
  IRON YAK - offroad trailer, terränghusvagnar
  Leverantör för camping, fritidsutrustning, husbilsdelar, markisser....